Om Gøril

Hei!

Jeg heter Gøril!

Litt om meg og mitt


Butikkutvikler.no AS er et lite firma med et stort engasjement for selvstendige butikker over hele Norge. 


Gøril er en jordnær rådgiver med stor praktisk forståelse for de forskjellige aspektene av butikkdrift og hun formidler sin kunnskap på en enkel og lettforståelig måte.


Gøril sier selv at butikkutvikling er stedsutvikling og stedsutvikling er butikkutvikling, og hun har selv deltatt i forskjellige byutviklingsprosesser og stedsutviklingstiltak.  Som foredragsholder har Gøril en rolig og "nedpå" stil. Det er lite "armene i været"-stemning. 

I Butikkutviklers verden kan du møte på Gøril i superheltutgave. Hun hopper bukk over både jantelov og bygdedyr og har til og med en fugl i sitt univers. Hennes superheltegenskap er "Blikket" som fanger opp alt. Firmaet er tuftet på følgende verdier: Helhjertet, engasjert, driftig, ekte og ærlig, resultatorientert og kreativ. 


Gøril pleier å si at hun er østlending på avveie; hun er født og oppvokst i Oslo, men kaller Bryne på Jæren for hjemme. 

Gøril veileder butikkdrivere/ledere over hele landet, en-til-en i butikk, eller online. Gøril skriver en butikkfagblogg hvor hun deler tips og råd til butikk, og er aktiv i sosiale medier. Butikkutvikler.no AS holder til på Bryne på Jæren, men reiser land og strand rundt for å jobbe med de beste butikkene. Sin formelle bakgrunn har hun blant annet fra studier i nyskaping og lokal samfunnsutvikling ved Høgskulen for grønn utvikling. I tillegg har hun oppgradert med dekoratørutdanning hos Stine Grubbe i Danmark. Gøril hjelper butikker å øke lønnsomheten og profesjonalisere driften. Hun har skrevet flere lettleste bøker om butikkdrift. Hun tilbyr forskjellige onlinekurs og en kunnskapsportal for butikkdrivere. I 2022 lanserte hun Shopstyling-konseptet med stor suksess. Gøril tar frilans styling/dekoratøroppdrag. 


Ta gjerne turen til bloggen for påfyll og "alt butikk"; www.butikkutvikler.blog eller til nettsiden: www.butikkutvikler.no, og er du ikke med i facebookgruppa Butikkfellesskapet bør du bli med nå: www.facebook.com/groups/butikkutviklerressursgruppe

 

Sjekk gjerne ut Butikkutvikler.no i flere kanaler:

www.facebook.com/butikkutviler

www.instagram.com/butikkutvikler

www.pinterest.com/ghfl75

www.butikkutvikler.blog

www.linkedin.com/butikkutvikler