Vilkår

Vilkår og betingelser


Når du bestiller og betaler er du med på en bevisstgjøringskampanje, nisjebutikkens dag, og på markeringen av festdagen Nisjebutikkens dag.


Alt kampanjemateriell er laget for å få mest mulig SYNLIGHET og SLAGKRAFT for butikkene. Hver butikk må kjøpe sitt eget kampanjemateriell og det er IKKE lov å dele med nabobutikk o. l. Har du stor butikk med mye vinduer, anbefales du å kjøpe to pakker. 


Det er kun de som har bestilt og betalt som har mulighet til å bruke både det trykte plakatmateriellet og digitale filene (bildefiler til sosiale medier) som blir gjort tilgjengelige i kampanjeportalen. All ulovlig bruk/misbruk blir fakturert med et fast straffegebyr/erstating per bruk. (Mer informasjon om dette i selve kjøpsvilkårene og kampanjeportalen.


DIGITALT KAMPANJEMATERIELL

Digitale filer er bildefiler til bruk i sosiale medier. Materiellpakkene inneholder kampanjemateriell med årets farge. Her er det blant annet header og eventbilde til facebook og bilder til innlegg/story. Digitale filer skal ikke brukes i kollasjer eller egenkomponerte bilder.  Det skal heller ikke brukes filter eller rammer. 


Ved bruk av digitale filer skal alle bruke emneknaggen #nisjebutikkensdag og #nisjebutikkensdag2022 samt tagge @nisjebutikkensdag


Årets kampanjefiler inkludert tre budskapsfiler blir gjort tilgjengelig for nedlasting i ressursportalen i oktober. Denne får du tilgang til når du har betalt for pakken med kampanjemateriell. Alle kampanjefilene finnes på bokmål og nynorsk slik at du selv kan velge. 


Trenger du fargekoder/fonter til avisannonser tar du kontakt med Giske på post@gb-design.no. Alle annonser skal godkjennes av Giske. Dette for å sikre at budskapet som fremkommer er korrekt og ihht plan og strategi for kampanjen.


Ønsker du trykkfil til gatebukk får du det ved å henvende deg til Giske på post@gb-design.no i god tid. 

FYSISK MATERIELL

BRUK AV MATERIELL

Som tidligere år er det fargesterke plakater i A4 og A3 format og ballonger som er selve butikkmateriellet til kampanjen. I tillegg sender vi ut buttons så langt lageret rekker. Dette blir sendt ut i midten av oktober og siste utsending går i uke 45. 


Når kan materiell tas i bruk?


Heng opp plakater fra mandagen av. Fargelegg gata i den svarte uka! 

BESTILLINGSFRIST

Siste ordinære bestillingsfrist er 6. november kl. 23.59.


Når skal kampanjemateriellet ned?


Alt av materiell skal bort etter stengetid lørdag. 

MISBRUK

HAR DU IKKE KJØPT KAMPANJEMATERIELL HAR DU HELLER IKKE LOV TIL Å BRUKE  DET

Husk: Det er ikke lov å kopiere eller "låne" bilder på nett uten lov. Det er straffbart og medfører erstatning (åndsverkloven). Dessuten er det i følge markedsføringsloven dårlig forretningsskikk. 

REFUSJON OG ANGRERETT

Ettersom kjøp av pakke umiddelbart gir deg tilgang til deler av materiellet, gis det ikke refusjon dersom du, mot formodning, ikke skulle ønske å være med. Ved kjøp av kampanjemateriell gjelder vilkår for kjøp mellom næringsdrivende - og IKKE angrerett som forbruker ihht. kjøpsloven.

Kjøpet refunderes IKKE.

IKKE MOTTATT PAKKE?

Alle pakker sendes med sporing via Posten. Du bruker mobilnummeret du opplyste om ved bestilling for å sjekke hvor pakken din er på www.posten.no. 

Pakkene sendes ut i uke senest uke 45. 

BESTILLING OG BETALING

Betaling av kampanjemateriell gjøres med kredittkort til Butikkutvikler.no AS med org nr. 918 399 720 MVA. Betalingen foretas via Stripe. Dette er helt trygt. Du blir bedt om å legge inn ZIP-code - dette er ditt postnummer. Kvittering sendes deg på oppgitt epost i løpet av noen dager. Har du ikke fått kvittering, eller har du mistet den? Ta kontakt på post@butikkutvikler.no så hjelper vi deg. Siste ordinære bestillingsfrist for kampanjemateriell er 6. november. 


I bestilling må du oppgi butikknavn, organisasjonsnummer, butikkens postadresse, epostadresse, samt et MOBILtelefonnummer posten kan brukes til sporing. 


VIKTIG: Vær nøye når du fyller ut bestillingsskjema - og bruk butikkens navn, ikke ditt eget. Dette handler om sporing av pakkene, utsending av informasjon fra oss OG at vi får oversikten over hvilke butikker som er med. 

GJENNOMFØRING AV DAGEN

Vi har, naturlig nok, ingen mulighet til å "kvalitetssikre" deltagende butikker. Det er vårt ønske at butikkene som er med kan stå inne for kjerneverdiene som vi mener at unike, selvstendige butikker bør stå for: Kvalitet, fagkunnskap, service og kjøpsopplevelse. 


Denne dagen skal det IKKE fokuseres på tilbud, salg og prisreduksjoner. Det betyr ikke at ikke du kan ha et salgstativ i et hjørne, men det er IKKE TILBUD som skal frontes. Nisjebutikkens dag handler IKKE om pris på en vare, men kvaliteteten på dere dere tilbyr og den lokale verdiskapingen din butikk står for. PRISER

Vi oppmuntrer flest mulig til å være tidlig ute å planlegge ved å bestille kampanjemateriell tidlig. Sene bestillinger medfører ekstraarbeid og det blir vanskelig for oss å bestille rett mengde materiell til dere. Dette håper vi på forståelse for. 


Pris kampanjemateriell: Kr. 790,-+ mva. 


ALL ULOVLIG BRUK OG MISBRUK FAKTURERES MED KR. 5.000,- per gang.

SAMARBEID

Giske og Gøril driver hvert sitt firma. Nisjebutikkens dag er et felles prosjekt som ble etablert i 2017. 

Har du spørsmål til kampanjen du ikke finner svar på her eller i kampanjeportalen kan du sende en

e-post til info@nisjebutikkensdag.no